Tjoget 2021, vad gör vi då?

Vad gör vi då? Ingen som vet?
Inte jag heller, men vi måste börja planera för 2021. Jag har kommit fram till att det känns bättre att ha någonting att se fram emot, än bara vänta, och hoppas på att något skall ske. Nåt från himlen eller så, ett under.
Nu tar vi tag i det här.
Jag kommer att presentera några förslag 2020, på årets sista dagar med början idag. Som vanlig när vi har idéer så kommer inta alla idéer att kunna genomföras. Kanske beroende på lågt intresse eller lågt intresse pga för hög kostnad.
Den första möjligheten som kommit mig tillhands kommer från Norrtelje resebyrå (vi har sommarhus i Norrtälje) som avser kryssningar med Viking Line. Dessa kryssningar finns ännu inte att se på Viking Lines hemsida med jag visar dom nedan från resebyrån.
Läs och begrunda. Tänkte att vi kanske skulle ta en eller två svängar Viking Line. En i Maj och en kryssning i augusti ( Höga kusten och senare Gdansk eller Bornholm). Får höra vad ni tycker.
Kolla länken nedan, se den som en start på det nya efter covid-19.
Vännen Bosse

Länk till resebyrån (boka inte nu, vi gör det tillsammans när det är aktuellt).
Klicka på kryssnings förslag nedan.

Kryssnings förslag

Vännen Bosse
0707210238

2 reaktioner till “Tjoget 2021, vad gör vi då?”

  1. Alldeles utmärkta förslag och inte farligt dyra. Åker gärna med på en eller två av dem. Låt oss nu bara hoppas att vaccinationen kommer igång och att det i varje fall känns ”halvnormalt” frampå vårkanten.

  2. Låter som bra förslag tycker jag med, och hoppas på vaccin så man vågar sig ut igen. Är helt klart intresserad, men först efter att ha fått vaccinera mig.
    /Janne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.