Jobbade i trettio år för samma företag, ONOFF

Inget varar för evigt, ONOFF i konkurs. Jag fick vara med att bygga upp detta företag som bildades 1982. ONOFF var en sammanslagning av, för dom som kommer ihåg, Sigges Radio, med butiker på Hornsgatan 41, Kungsgatan 29. Vällingbyplan och Abrahamsbergsvägen 25, Och Telecall med butiker i Fältöversten, Täby Centrum och i Skutan i Åkersberga. Får skriva om ONOFFs uppgång och fall vid ett senare tillfälle. Det känns tomt även om jag slutade för några år sedan.

Träff på Långholmen torsdagen den 25 augusti 12.00

Gun Eldebäck, ringde och berättade att hon och Bengt Grisell ordnar med en träff den 25:e augusti. Jag vill på detta sett hjälpa till att samla deltagare.
Du som läser det här måste hjälpa till att föra ordet vidare och berätta om träffen så vi blir många. Vi skall vara uppe vid teatern.
Bra initiativ Gun och Bengt!

Sommaren är kort …

En stor del av sommaren 2011 har dristat sig att passera. Just den här tiden på året man vill kunna stoppa tiden. Vi har ett körsbärsträd vid vårt sommarhus. I år fick vi massor av körsbär eller biggaråer som det kanske heter. Som barn önskade jag mig ofta ett sådant träd. Såg dom ofta i någon annans trädgård. Efter 69 år fick jag ett eget, som äntligen bar så där mycket bär som jag drömde om som grabb. Har stått varje dag under trädet och stoppat i mig mängder av stora mörkröda biggaråer. Härligt.