Bilder från Långholmsträffen och ett besök på Stugorna Barnens Ö

Hej, här kan ni titta på bilderna från i torsdags, träffen på Långis 25/8. Det finns även några bilder från dagen därpå 26/8, när Arne, Grisse, Elias, två Anita och undertecknad besökte Barnens Ö . Några bilder från Stugorna togs. Alla bilder ka ni kolla in på galleriet.tjoget.se. Klicka på bilden uppe till vänster så kan ni se alla bilderna. Även hämta hem till egna datorn. Mycket nöje.
Hls/Bo

Träff på Långholmen 25/8 -11 med kompisar och ett p-bolag.

Trist väder när man drog upp rullgardinen denna morgon, mulet. Det var dåligt väder dagarna innan så jag packade in paraply i bilen innan jag åkte. Vill inte svika när någon gjort sig besvär och ordnat med en kompisträff. Väl framme på Långis och p-platsen var det dags att betala, med kort. Hade inga kontanter, betalar nästan bara med kort idag. Efter flera försök att betala kort, flera olika kort utan att p-automaten så mycket som reagerat, gör jag en felanmälan, ringer nummret på apparaten och felamnäler maskinen. Man uppmans att hjälpa till med detta. Man brukar få stå gratis när man gör sig besvär att berätta att deras maskin inte fungerar som den skall. Sagt och gjort, jag ringer, dom tackar för att jag ringde men får höra att är det fel kortmöjligheten får man inte stå gratis utan man skall stoppa i pengar om inte kortmöjligheten fungerar. Då jag säger att jag betalar med kort för jag saknar kontanter. Får jag till svar att man inget kan göra. Jag frågar tycker ni att jag skall åka några kilometer och ta ut växelmynt från någon bank för att kortfunktionen i er maskin inte fungerar? Kan ni då garantera att myntfunktionen i er apparat fungerar om jag gör mig det besväret också, jag har ju ringt er. Svaret bli -Nej det kan vi inte garantera. Är det då inte mer rejält av er och låta mig stå här gratis i de två timmar mitt ärender kräver. – Nej tyvärr.  Men om det hade varit fel myntfunktionen, hade jag då kunnat stå gratis en stund och inte blivit uppmanad att skaffa mig ett bankkort? -Helt korrekt. Då tycker jag ni skall stoppa den här parkerings  manskinen dit ljuset aldrig når, och ni är välkommna att fästa en böteslapp på min bil. ADJÖ!

TRÄFFEN,

Långholmen 25/8 11
Långholmen 25/8 11

Strax var allt glömt. En promenad upp för backen mot teatern, där sitter hela gänget, fler än jag hoppats på och mumsar grillad kyckling, mackor med öl vin, och kaffe. Jättetrevligt. Jag kunde inte stanna någon längre stund och p-automaten hade stulit lite tid och jag måste jobba. (Måste sluta med det här larvet. Jobba?) Underbart är kort.
Tog några foton innan jag for. Fotona finns på Facebook, men det är inte många av oss som är med i Facebook.
Skall lägga ut dom på fotobloggen om några dagar.
Här är i alla fall ett par smakprov.

Långholmen 25/8 11
Långholmen 25/8 11

 

 

 

 

 

 

 

Långholmen 25/8 11
Långholmen 25/8 11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du vill ha papperskopior på bilderna, går detta att ordna till självkostnadspris, dvs du betalar själv korten vid avhämtning, som sker på Brännis nere vid Ringvägen. Bara att mejla mig.