Smör, ost och sill på Uttringe gård onsdagen den 3e juni

Hej alla förväntansfulla deltagare till Högalidsträffen den 3 juni.

Jag vill på detta sätt hälsa er alla hjärtligt välkomna till Uttringe på onsdag i nästa vecka.
Jag har det tråkiga beskedet att lämna att Bosse Nordstrand tyvärr inte kan komma eftersom hans sambo har blivit dålig och att han prioriterar att ta hand om henne.
.
Det kommer in ett tåg som lämnar Stockholm C kl. 9.16 till Rönninge kl. 9.43. Vi som åker med bil försöker att samlas på Parkeringsplatsen vid COOP som ligger på höger sida när man passerat Rönninge station. Vi som har platser över tar med sig de som kommer med tåget. Skulle det bli fullt i bilarna, så går det en buss som stannar nära Uttringevägen 200 ganska snart efter tåget anlänt till Rönninge. Förra året fick samtliga tågresenärer plats i de bilar som samlats.

När ni kommer fram till Uttringe så väntar lite nybryggt kaffe med dopp på er. Vi siktar på att äta sill-lunchen strax efter kl. 12. Snaps och starköl får ni a med själva. Vi serverar lättöl för de som önskar.

Efter lunchen så vidtar tipsrunda runt tomten. Vi hoppas verkligen att vädret är med oss så att vi kan få njuta i fulla drag av denna vackra plats. Fram emot 3-tiden så blir det lite extra vickning bestående av Varm Korv med tillbehör. Vi har ingen brådska med att skicka i väg er så de som önskar att vara kvar lite längre fram emot kvällen är välkomna att njuta av denna plats.

Med vänlig hälsning
Bengt Norberg
Wivalliusgatan 21
112 60 Stockholm
Tel; 0707 355 176
————————————————

Favorit i repris,
Vi träffas åter ute på Uttringe gård, äter sill lunch, lyssnar till föredrag och har lite andra aktiviteter tillsammans.
Klockslag och exakt dagordning meddelas senare.
Som vanligt, ”bring your own”, man tar med sig eget dricka. Kostnaden är beräknad till ca 200 kronor och betalas på plats.
Anmälan görs till undertecknad på bono@tjoget.se eller på telefon 070-7210238

Anmälda så här långt är 31.
Lillemor Thillberg, Bertil Norberg, Bengt Norberg, Björn Flodén, Gerd Lövgren, Kurt Hedman, Rolf Westerman, Per-Inge Nylin, Inger Netteberg, Christina Hammarström, Elisabet Larsson, Leif Gidlöf, Berit Lundén, Bengt Grisell, Siv Bergström, Lars Bergström, Margret Brundell, Tommy Sävström, Bengt Wahlqvist, Margareta Stödberg, Jan-Erik Hall, Tommy Gelin, Jan Öhman, Siw Gyldmark, Sonja Forsberg, Brita Wistrand, Anita Ytterskog Sjödin, Gun Eldebäck, Matti Blomsten, Elisabeth Ström, Peter Feldman,Hans Ehn

Sidan uppdateras nästan dagligen.

2 reaktioner till “Smör, ost och sill på Uttringe gård onsdagen den 3e juni”

  1. Hej Bosse! Jag hoppas det inte år försent att anmäla sig till Uttringe den 3 juni. Jag tar med mig ”gubben” också. Kram Gun

  2. Hej Bosse och övriga Högalidare
    Tyvärr har jag fått förhinder och kan ej komma med till Uttringe gård.
    Hoppas på nästa träff.
    Margareta Stödberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.