Skolbesöket den 28/5, dags att anmäla sig

Dags att anmäla sig till besöket i Högalidsplugget.
Besöket avlöper måndagen den 28 maj klockan 17.00. Skolan bjuder på mat i skolmatsalen.
Efter maten blir det kort föredrag och guidning, vi får kolla våra gamla klassrum, gympasalarna och allt det andra.
Skolan skall ha en egen fest efter vårt besök, så vårt beskök blir en och en halv till två timmar.
Sedan kan vi träffas och ta en bärs på något hak i närheten. Återkommer om detta när jag vet hur många vi blir. Nämn gärna i anmälan om ni vill ta en bira efter skolbesöket.

Anmälan gör ni till undertecknad via mejl på bono@tjoget.se.
Har datorn pajat går det bra att ringa.

Bo Nordstrand
070-7210238

En kommentar till “Skolbesöket den 28/5, dags att anmäla sig”

 1. Hallå Bo Nordstrand ! Jag ar talat med bror min Rolf som var med till Åbo nu senast.. han tycker det var super – han frågade om jag ville vara med på den resan men jag avböjde då.
  Det var länge sen en råka vilja återuppleva denna – ens tidernas begynnelse med att graderas bland likar. Men ju längre den lineära tidslinjen löper så börjar en med automatik böja av och tids nog står man där det började – precis som Einstein sa.
  Jo jag ger mig och medger att jag ämnar anlända till skolbesöket den 28 maj kl 17 MEN – inser att miljöer, färger och förnimmelsen med dess dofter lär vara eliminerade av tidens tand. Nu betyder det inte ett dugg, för det mesta sitter inmejslat i ens sinne utan möjlighet att bli befriad ifrån. Tänker då mer speciellt på känslan som denna tid bar och har präglat en till hur vi blev de vi är idag . Dessvärre har jag inte så stora minnen av alla de barn vi var. Upplevde att jag snarare letade efter några som jag drogs till och ville vara tillsammans med.
  Det ska bli intressant att vara med ändå- hoppas bara att det blir många så en kan smälta in å bli inkognito..
  Apropå hak å bärs så vill jag – fast allt beror på hur saken utvecklas.
  Hälsar Ulf Westerman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.