Catharina Sunnerdahl´s fotografi album

Bengt Grisell har fått låna Catharina Sunnerdahls fotoalbum. Catharina och hennes föräldrar verkade i många år för Barnens Ö. Fotografierna vi fått låna kommer till större delen från kollonien Stugorna. Vi kommer efterhand lägga ut fler bilder från Catharinas Album. Kolla galleriet.tjoget.se där det finns ett 40 tal bilder nu att titta på. Kommentera gärna, berätta det som du vet. Vi kommer även att lägga ut foton från Stugorna som kommer från Bengt Grisell och Arne Lindkvist. Mycket nöje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flera av oss låg ju på Sanda utanför Strängnäs, jättefint kollo. Vi saknar helt bilder därifrån. Har du några bilder, låg du på Sanda? Skriv och berätta.

 

Lars Almér i vårt minne

Lasse vår skolkamrat och vän har lämnat oss efter en längre tids sjukdom.

Vila i frid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Det var en vacker jordfästning med sång och musik, flera Taubevisor och Lasse Berghagens ”Stockholms skärgård”.Kyrkan var nästan fullsatt. Vår krans var stor och vacker i vitt och limegrönt med texten: Vila i frid  undertecknat Barndomsvännerna från Bergsund. Vi som var där var Berit Lundén, Ulf Landén, Elisabeth Ström och Christina Hammarström, Bengt Grisell, Bo Rickmer, Bengt Wahlqwist, Gösta Eliasson. Lasses fru tyckte det var roligt att vi kom, hon hade hört talas om oss så mycket. Vi inbjöds till Tullhuset på smörgåstårta, öl, vin eller vatten samt kaffe och liten chokladbit. Gritte berättade en mycket rolig historia om hans och Lasses kräftfiske på Värmdö när de var 14 och 15 år och åkte moped. En historia som fick alla att skratta och som Gritte får berätta en gång till, då vi alla samlas”.

Christina Hammarström