TJOGET aktiviteter 2019

Redan på aftonen efter julbordet fastställdes datum för de traditionella träffarna, SOS och Julbordet. Vi har också fastställt datum för en kryssning på Östersjön med Birka i augusti. Bäst att smida medan järnet är varmt. Vår förhoppning är att så många som möjligt från Tullen hänger på.
_______________________________

MATINÈ
Den första aktiviteten, som ej är tidsbestämd, ”Matiné på båtklubben HBK” lämpligt datum på vårkanten senare delen av Mars.
________________________________

Smör Ost och Sill på UTTRINGE 4, juni 2019
Tjogets traditionella sommarlunch, sillbord med medhavd öl och snaps. Glada visor, samt om vädret tillåter lek och tipsrunda.  250 pp.
_________________________________

Till havs, Kryssning med Birka, Gotland, Rügen och Bornholm 4 dagar 11 augusti

Rügen är inte bara Tysklands största ö, den beskrivs ofta som den vackraste med vita klippor, bokskogar och stränder. Följ med oss på en ö-luffning med klass – upptäck tre öar och tre länder på fyra dygn!

En resa för naturälskare, historieintresserade, kulturvänner och livsnjutare i allmänhet.

Rügen är inte bara Tysklands största ö, den beskrivs ofta som den vackraste. Här väntar sagolika naturupplevelser med vita kritklippor, branta kuster, frodiga bokskogar, havsvikar och insjöar. Längs kilometerlånga vita sandstränder ligger de anrika badorterna på rad med pampiga villor, träpirer och strandpromenader. Ön bjuder på en fängslande historia, präglad av tvåhundra år av svenskt styre under stormaktstiden, andra världskriget och DDR-tiden.

Förutom att Rügen är en av Tyskland soligaste platser har de landets minsta nationalpark Jasmund. Sin storlek till trots är den imponerande med sin 161 meter höga kalkstensklippor och Unesco-skyddade urgammal bokskog med unika växter och djur.

Under vår ö-luffning besöker vi ytterligare två solskensöar, Gotland och Bornholm. 
Sveriges största ö kallas också Östersjöns pärla. Gotland bjuder på en kontinental känsla och är tillräckligt liten för att vi ska hinna uppleva massor på bara en dag. 
Bornholm med sitt alldeles speciella ljus sägs vara Danmark i ett nötskal och är trots sin litenhet en utmärkt kombination av kultur, natur och historia.

Utforska öarna på egen hand eller under en av våra populära utflykter om du vill uppleva ännu mer.

Vi bjuder vi på mängder av upplevelser under själva kryssningen med god mat, dans, musik, underhållning, shopping, massor av aktiviteter och spabehandlingar. Havsutsikt är garanterad.
Dagsprogram och mer fakta hittar du längre ned på sidan.

Pris från 4 275:-/person inkl halvpension

I prisexemplet ingår:

Del i tvåbäddshytt Cabin Ekonomi
Fyra 3-rättersmiddagar exkl dryck
Tre frukostbufféer
En brunch
Underhållning och aktiviteter ombord
__________________________

Skaldjurskryssning i oktober
Egen bokning, återkommer med datum
_________________

TJOGETS julbord på UTTRINGE 2019 4, december
_____________________________

En kommentar till “TJOGET aktiviteter 2019”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.