Aktiviteter 2021

Hej alla kamrater från 1940 & 50-talets Högalid

22/4 samlas en liten grupp för att försöka få till lite aktiviteter tillsammans med dig för 2021.
Jag tycker fortfarande att det är skoj att träffa gamla vänner och kamrater från förr. Hoppas att du tycker detsamma.

Årets aktiviteter kommer att presenteras här inom någon vecka.
Titta in här lite då och då, sidan uppdateras löpande.
Det går också bra att nedan lämna kommentar eller varför inte, förslag.

vännen Bo Nordstrand
0707210238
bono@tjoget.se

En kommentar till “Aktiviteter 2021”

  1. Här kommer ett förslag från Bodil och Börje:
    Vi njöt på hotell Havsbaden i Grisslehamn Går att få bättre priser i grupp Man kan ta kontakt med dem Obs ej grupp utan för alla från söndag tom torsdagEx 995:-st för logi och 3 rätters och underbar frukostbuffé Vi hade havsutsikt Det kan man förvissa sig om Spa med bassäng och bastu Behandlingar kostar extra Jag tog inga Bara miljön är underbar Man kan också ta bussen tidig morgon och 10.00 båten till Eckerö och direkt efter det checka in på hotellet Då har man god tid att förströ sig fram till middag Tror buss och båt kostar 110 Tror också SL kortet gäller till Grisslehamn Bara ett förslag Vet att många tycker det blir dyrt men med tanke på vad man får så är det prisvärt Vi betalade genom Let’s Deal 1.295 för oss 2 inkl frukostbuffé och på det fick vi 4 drinkbiljetter Ett glas vi kostar 95

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.