Succé, vilken fin kväll, vilken uppställning av vår fina gamla skola …………

Mattias Boström, vilken kille!!


Högalidsskolans Rektor 2012

Oj, oj, oj
Vilken uppställning skolan gjorde för oss gamla elever, totalt måste vi tillsammans med lärarna ha varit bortemot 150 personer. Bara för våran skull. Och visst var det kul att åter se våra skolsalar, tandläkarens väntrum. Gympan där vi lekte skeppsbrott, visst var det väl som igår. Tack alla som ställde upp, gamla elever och lärare. Verkligen skoj. Tack Mattias med personal.

Jag har en önskan, att alla skriver ett tack mejl till Mattias, rektorn och berättar kort om vad ni tyckte om kvällen och ge Mattias ett stort tack. Ju fler som mejlar desto bättre. Mattias adress är: mattias.bostrom@stockholm.se

Lasse i Parken, ett skitställe som inte hör av sig när man har stängt pga. vädret, trots jag fått det vidimerat att vi var välkomna både via mejl och besök. Skitdåligt.

Glöm inte mejla mig gärna era bilder från skolträffen så lägger jag ut bilderna på tjoget.se

Lasse Hagberg har bidrgit med dessa två små filmer:
Film 1 från skolträffen 28/5 2012
Film 2 från skolträffen 28/5 2012

Till dess, må väl
Bo Nordstrand
070-7210238

Warning: get_comment(): Argument #1 ($comment) must be passed by reference, value given in /customers/e/9/4/tjoget.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 484 Warning: get_comment(): Argument #1 ($comment) must be passed by reference, value given in /customers/e/9/4/tjoget.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 484 Warning: get_comment(): Argument #1 ($comment) must be passed by reference, value given in /customers/e/9/4/tjoget.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 484

3 reaktioner till “Succé, vilken fin kväll, vilken uppställning av vår fina gamla skola …………”

  1. TACK B0 FÖR ATT NÅGRA 46-OR FICK TILLFÄLLE ATT KOMMA IN, VI HADE KANSKE OCKSÅ ETT BEHOV ATT FÅ KOMMA IN OCH SE VÅR GAMLA SKOLSAL.
    HEDER OCH TACK FÖR ATT VI FICK KOMMA IN. HOPPAS ATT INGA SURA MINER AV DE ÄLDRE KOMMER FRAM
    HÄLS WANJA OCH GUNILLA 47-OR

  2. Ett stort TACK till Bo för Ditt fantastiska arbete med att arrangera det här studiebesöket. Ett särskilt TACK från oss som kom från Sölvesborg för att Du ordnade så att vi kunde parkera på skolans område.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.