Ålands trippen 5/4

Ålands trippen 5/4 genomfördes med lika glada deltagare som vanligt.
Alltid lika skoj att fixa en aktivitet för gamla vänner och skolkamrater. Resan gick utan konferensrum, trodde jag. Men det visade sig ganska snart att det inte skulle bli lätt att finna plats för oss alla på ett ställe, på båten. Så jag hyrde oss ett konferens rum, så vi kunde samlas. Det kostade 920 spänn. Hugade med resenärer kan sätta in 30 bagis på plusgirot vid till fälle för att täcka den kostanden.
I konferens rummet dryftades idéer för kommande aktiviteter. Det som då nämndes, var bland annat släktforskning, ämne som vi återkommer till. Gerd Lövgren nämnde att hon gick och lyssnade på jazz ibland. Det är en grej vi kan göra tillsammans. Vi bestämmer en kväll, ni meddelar ert intresse, som inte är bindande. Man kommer om man har lust den kväller. Intresseanmälan är till för, om vi blir många, bör man informera krögaren på jazzstället.
För ett par veckor sedan, talade jag med Gertie, som på vår tid bodde på Lindvallsplan 4. Gertie tyckte vinprovning skulle vara skoj. Gå och lyssna på jazz är kanske inte så dyrt. Beror förstås på hur mycket man häller i sig förstås :-). En vin provning av schyssta viner kostar ca 4-500 pp, då med kallskuret och ostbricka. 8 personer är ett lagom stort gäng hör. Bengt Grisell vill ha en egen blogg, där han vill skriva om då och nu, upplevelser och forsknings resultat. Spännande, så det skall vi fixa till så Bengt får sin blogg. År det fler som har skrivklåda, hör av er ni kan också få en egen blogg.

Här kommer lite bilder från trippen designade Bertil Norberg
Du kan se komplett bildspel med bland annat bilderna nedan om klicka på länken här.

0405 Ålandsresa 00470405 Ålandsresa 00450405 Ålandsresa 00420405 Ålandsresa 0041

I nästa inlägg, berättar vi kommande aktivitet, sill och nubbe
Hls Bo Nordstrand

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.