Lågt intresse för resan till Åland 5/4?

Hej allihopa!

Den 5 april har jag bokat en resa för oss gamla kompisar från Hornstull och Högalid.
Det som är bokat är en konferens resa för 40 personer. Sådan här resor är egentligen tänkta för företag eller föreningar med speciella uppdrag.

Vårt gäng, är en löst sammansatt grupp. En grupp utan förpliktelser för varandra, inget ansvar eller andra föpliktelser. Jag pysslar med det här för jag tycker det är skoj att göra andra glada och att jag tycker de är kul att träffa er.

Inför resan den 5/4 har intresset varit svalt?

Just nu är det två som betalt och ytterligare två som anmält sig? De som skaknar datorer har ej ännu fått sina brev, så det kanske blir några till som anmäler sitt intresse. Man kan tycka att det ät långt fram till den 5 april. Tyvärr är det inte så långt bort för mig. Efter den 5 mars är bokningen bindande. Innan dess måsta jag ställ mig frågan och ha en uppfattning om hur många blir vi? Ska jag chansa och låta det rulla på? Risken blir då att jag får betala för överbokningen, personligen. Jag ordnar gärna med resor och möten, men vill inte stå några finasiella risker. Det ni betalar är 505 kr, dvs gruppresans pris dividerat med 40 bokade platser.

Jag skrev att vi inte har några förpliktelser i vårt gäng?

Jo kanske en förpliktelse. Jag skulle uppskatta mycket att när ni erhållit mejl om en aktivitet, att ni svarar på detta mejl, inte bara om ni skall åka utan också om ni inte kan/vill åka. Gärna med feedback. Jag har varit otydlig om hur tidigt jag måste har er respons. Den 4/3, senast behöver jag veta om du med stor säkerhet eller ej, kommer att följa med med den 5/4 till Åland. Detta är inte bindande och betalning kan ske senare.

Om inte intresset är så lågt att vi måste avboka själva konferensturen. Kan vi som vill i åka alla fall göra turen, men utan konferens.

Vännen

Bo Nordstrand

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.