2014, Tjoget aktiviteter under våren

Hej alla, det var ett tag sedan,jul, nyår, och en Amerikaresa har hållit mig borta från er.

Har försökt få ihop några stycken för att hitta på några aktiviteter under våren. Uppslutningen kring detta har varit mager, oftast av legitima själ, och man kan ju inte fråga alla. Men vi struntar i detta och kör på. Lite större urval än tidigare kanske, hoppas ändå att du skall finna ett par aktiviteter som passar just dig. Var gärna med på alla.

1, Träff i mars, lika tidigare träffar kanske på båtklubben eller i annan lokal i Högalid. Anmälan krävs, max 40 personer. Kostnad ca 125 kr Skaffning, mallig landgång. Ni tar med dricka

2, Resa till Riga den 22-24 april, båt två nätter i A-hytt, en dag i Riga, 2 frukostar, 2 buffémiddagar ombord och 1,5 tim. sightseeing i Riga ingår, kostnad 1150 Kr.
Intresserade meddela undertecknad snarast
Ta gärna med respektive!

3, Sill och nubbe, vi försöker upprepa succén med fint väder och sval öl med snaps på Uttringe Gård, någon gång i maj eller i början av juni. Kostnad ca 150 kr Vi fixar skaffning, ni tar med dricka.

4, Jazz på Stampen i Gamlingen den 13 mars. Kostnad, upp till var och en.Anmäl ditt intresse till undertecknad så vi kan förbereda Stampen om vi blir många

5, Tjogets vinklubb, 3 träffar, vi provar vin förstås och lär oss grunderna om tillverkning och dom vanligaste druvorna. Till provningen serveras sallad bröd och ost.
Begränsat antal deltagare. Kostnad 750 kr
Anmäl ditt intresse snarast.

Alla aktiviteter vi gör är till självkostnadspris, och vi som arrangerar gör det helt på frivillig basis och betalar vår del till arrangemangen precis som övriga.

Warning: get_comment(): Argument #1 ($comment) must be passed by reference, value given in /customers/e/9/4/tjoget.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 484 Warning: get_comment(): Argument #1 ($comment) must be passed by reference, value given in /customers/e/9/4/tjoget.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 484

2 reaktioner till “2014, Tjoget aktiviteter under våren”

  1. Jag önskar delta i träffen på Långholmen och Uttringe Gård.
    Inte Riga !

    MVH Kurt Hedman Norris

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.